1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The Lich King demands your service! We've reached the 19th edition of the Icon Contest. Come along and make some chilling servants for the one true king.
    Dismiss Notice
  4. The 4th SFX Contest has started. Be sure to participate and have a fun factor in it.
    Dismiss Notice
  5. The poll for the 21st Terraining Contest is LIVE. Be sure to check out the entries and vote for one.
    Dismiss Notice
  6. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  7. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  8. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  9. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Unit's that don't disapate

Discussion in 'Triggers & Scripts' started by Knightmawk, Jun 23, 2009.

  1. Knightmawk

    Knightmawk

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    44
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Is there a way I can use triggers to remove a unit with no death animation (namely storm earth and fire models of the pandaren brewmaster)

    I used them as units in my map but when they die they have no death animation so they just stay on the map for a while cycling through stand animations, its a huge pain.
     
  2. Megafyr

    Megafyr

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    957
    Resources:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    1
    • Untitled Trigger 001
      • Events
        • Unit - A unit Dies
      • Conditions
        • (Unit-type of (Triggering unit)) Equal to YOUR UNIT
      • Actions
        • Unit - Remove (Triggering unit) from the game


    Something like that? Btw, you should do that with all units that die in order to remove them properly.
     
  3. maskedpoptart

    maskedpoptart

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    351
    Resources:
    1
    Spells:
    1
    Resources:
    1
    How do you think melee maps manage not to lag late-game with so many units dying? Units are removed automatically after they finish decaying. In fact, I just tested this.
     
  4. toofless

    toofless

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    496
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I think if you just reduce their death time in object editor they will 'decay' faster.
     
  5. ap0calypse

    ap0calypse

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    4,780
    Resources:
    2
    Spells:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    2
    It's in the Game Constants: "Decay Time - [Decay effect]: [Time]"
    Set the real you want to 0 (or a little bit higher, whatever you prefer).

    You probably want to set the Decay Time - Bones to 0.
     
  6. Child_0f_Bodom

    Child_0f_Bodom

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    1,113
    Resources:
    2
    Maps:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    2
    If you want to make it for specific unit, do following

    1. Set ''Combat - Death Type'' to ''Can't raise, Does not decay''
    2. Set ''Death Time to <Time> (time when corpse will ''disappear).
     
  7. Knightmawk

    Knightmawk

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    44
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thank you Child of Bodom, I thought about doing it with something like
    -unit dies
    -unit equal to x
    -remove unit from game

    I suppose it was late and I never thought of doing it the simple way, thanks