Treent Flyer & corrupted Treent Flyer

This bundle is marked as approved. It works and satisfies the submission rules.
Based on harpy. uses in-game texture. It is supposted to be another treent for force of nature. It has TC and I tested in-game, so it should be ok...
please post any bugs

Keywords:
treant ent harpy flying
Previews
Contents

Corrupted Treant Flyer (Model)

Treant Fyler (Model)

Reviews
General Frank: {Approved} Works ingame and is a nice idea.

Moderator

M

Moderator

General Frank:

{Approved}
Works ingame and is a nice idea.
 
Level 13
Joined
Mar 24, 2007
Messages
1,313
Really creative, i dunno looks REALLY weird (harpy's crap anims and wrap i bet) Oh well this deserves a 7.5/10 its a very nice model.

Retarded rating system gave it a 6.22. Oh well you know where i stand.
 
Level 4
Joined
Sep 10, 2013
Messages
85
help

I love your idea of a harpy treant, although there is something wrong with this model. Whenever this unit flies over another unit, it kinda "sucks" the skin of other units. Like, the skin literally attaches itself to the treant flyer, that or the portrait of other units just turns black. This had only happened whenever there is a treant flyer around the map.
 
Last edited:
Level 12
Joined
Jun 12, 2010
Messages
415
This model currently crashes my map, when it is in a selection of multiple units or when you quickly select it and another unit back-and-forth.

EDIT: I found a GeosetAnimation with an invalid ID.

Code:
GeosetAnim {
   Alpha 7 {
       DontInterp,
       333: 0,
       1833: 0,
       4500: 0,
       6500: 0,
       10333: 0,
       12667: 0,
       13167: 1,
   }
}

EDIT2: Removing the faulty GeosetAnimation fixed the problem for me.
 
Last edited:

General Frank

Model Moderator
Level 78
Joined
Nov 19, 2005
Messages
6,821
This model currently crashes my map, when it is in a selection of multiple units or when you quickly select it and another unit back-and-forth.

EDIT: I found a GeosetAnimation with an invalid ID.

Code:
GeosetAnim {
   Alpha 7 {
       DontInterp,
       333: 0,
       1833: 0,
       4500: 0,
       6500: 0,
       10333: 0,
       12667: 0,
       13167: 1,
   }
}

EDIT2: Removing the faulty GeosetAnimation fixed the problem for me.

Good catch. I fixed and replaced the model.
 
Top