1. Join in on Icon Contest #17 and show your interpretation of a legendary equipment set!
    Dismiss Notice
  2. Join us in our custom games night on Saturday, June 30. We'll see you on Battle.net and Discord!
    Dismiss Notice
  3. Texturing Contest #28 has come to an end; vote for your favorite swamp dweller here! You can vote up to 3 entries.
    Dismiss Notice
  4. The Maxwell vs PrinceYaser Icon Challenge has come to a finish. See the results here!
    Dismiss Notice
  5. We've created the Staff Job Openings thread. We're currently in need of icon, video production, and social/multimedia positions to be filled. Thank you!
    Dismiss Notice
  6. Music Contest #10 Retro is out! Join us for some retro/vintage fun!
    Dismiss Notice
  7. Don't be stagnant - embrace change! The time has come to evolve and join the Techtree Contest #12 - Evolution.
    Dismiss Notice
  8. On May 20th a new law about privacy and data processing comes into work in the EU. I am no lawyer and I need help figuring out if we comply and if not, what we must do about it. Please message me if you can provide any assistance. Read more. Ralle
    Dismiss Notice

Rpg Triggers Broken After New Update

Discussion in 'Triggers & Scripts' started by Innerdesert4346, Jun 13, 2018 at 11:01 PM.

  1. Innerdesert4346

    Innerdesert4346

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    20
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I have an rpg i decided to just call my rpg, and it has a lot of triggers that all worked before the newest update, and i would've fixed them, but since my friend was the one that made them i couldn't find out how to make them work again and each one has an error now.

    Usually i'd just ask him to fix them but he said he's done with wc3 now and moved to sc2.

    I'll link the map and whoever wants can try to fix my triggers but don't judge my map.
     

    Attached Files:

  2. Glint

    Glint

    Joined:
    Dec 28, 2014
    Messages:
    42
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    I checked the map and noticed it is using vJass.

    In order to make it work, you have to use a third-party World Editor that supports vJass like SharpCraft World Editor Extended Bundle . In the compiler settings, you have to disable the vanilla compiler and enable JassHelper and vJass.
     
  3. Innerdesert4346

    Innerdesert4346

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    20
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Got it i'll try that, btw how ugly is my map from 1-11/10
     
  4. Glint

    Glint

    Joined:
    Dec 28, 2014
    Messages:
    42
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Well, I'm not really good at reviewing maps. You can ask that in the Map Development section.