• 🏆 Texturing Contest #33 is OPEN! Contestants must re-texture a SD unit model found in-game (Warcraft 3 Classic), recreating the unit into a peaceful NPC version. 🔗Click here to enter!
  • ✅ Time to vote for the top 3 models! The POLL for Hive's 6th HD Modeling Contest: Mechanical is now open! 📅 Poll close on July 16, 2024! 🔗 Cast your vote now!
  • ✅ The POLL for Hive's Texturing Contest #33 is OPEN! Vote for the TOP 3 SKINS! 🔗Click here to cast your vote!

Problem Need Help!!

Status
Not open for further replies.
Level 6
Joined
May 9, 2011
Messages
228
Guys can you solve my problem w/ this situation
heres my SS if you dont get my point
when you see the green square thingy thats my problem
3304cwm.jpg

jhvaqb.jpg

anyone help me
can you figure why is it green?
 
Last edited:
Level 9
Joined
Jan 12, 2010
Messages
454
I've seen this problem before, but only with the diabled versions of the buttons, unless the ones that appear green are the disabled versions, in which case you just have to put ReplaceableTextures\CommandButtonsDisabled\ infront of model's path, that will fix the problem most likely.

Hope that helps. :grin:

Regards,

Jake
 
Level 9
Joined
Jan 12, 2010
Messages
454
Please don't open a thread for such an often asked question... use your eyes, imagination or the search function please..
click here for detailed explanation

Hey ThaAthael, that was uncalled for, he’s new to the Hive and wasn't aware it was an often asked question, so try and be nice alright?

@wickedcool: Did my suggestion fix your problem? If not you could go on the Hives IRC Chat and see if anyone can help you there, the link to the chat is at the top right of the home page right next to news. :grin:

Regards,

Jake
 
Status
Not open for further replies.
Top