• 🏆 Texturing Contest #33 is OPEN! Contestants must re-texture a SD unit model found in-game (Warcraft 3 Classic), recreating the unit into a peaceful NPC version. 🔗Click here to enter!
  • 🏆 Hive's 6th HD Modeling Contest: Mechanical is now open! Design and model a mechanical creature, mechanized animal, a futuristic robotic being, or anything else your imagination can tinker with! 📅 Submissions close on June 30, 2024. Don't miss this opportunity to let your creativity shine! Enter now and show us your mechanical masterpiece! 🔗 Click here to enter!

Permission Denied?

Status
Not open for further replies.
Level 2
Joined
Dec 12, 2007
Messages
14
when i try to go to the models section it brings me to a seperate page.
the page says the following:"
Warning: require_once(/home/hiveworkshop.com/www/forums/../../forums_hidden/includes/functions/function.microtime_float.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/hiveworkshop.com/forums_hidden/index.php on line 9

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/hiveworkshop.com/www/forums/../../forums_hidden/includes/functions/function.microtime_float.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/hiveworkshop.com/forums_hidden/index.php on line 9"

and wtf is this? It scared the F**K off me acuse i had my volume on full with headphones that amplify the sound :S http://www.hiveworkshop.com/forums/function.require
 
Level 15
Joined
Nov 1, 2004
Messages
1,058
Ralle and I were just reconfiguring some things on the server, but it should be back to normal now. Please report any further bugs and we will take care of them as soon as possible. Thanks! :smile:
 
Status
Not open for further replies.
Top