1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Participate in Blizzard's Public Test Realm to give them feedback on the upcoming patches. Info is here.
    Dismiss Notice
  3. Take part in forum poll and decide the winner of Icon Contest #16!
    Dismiss Notice
  4. Congratulate the winners of the first ATC contest!
    Dismiss Notice
  5. Zwiebelchen is hosting a special UI texturing contest. Whomever wins will get a $150 reward through paypal! Come along and draw your texturing tools for the Fantastic Adventurer UI contest.
    Dismiss Notice
  6. Sneak, pickpocket and assassinate! Create a stealth map in Mini-Mapping Contest #14!
    Dismiss Notice
  7. Music Contest #8 - Hive Soundtrack is up! Create the soundtrack for the upcoming videos of Hive Workshop's YouTube Channel.
    Dismiss Notice

Load Maps with code

Discussion in 'Player Feedback' started by Mosik, Apr 16, 2012.

  1. Mosik

    Mosik

    Joined:
    Apr 15, 2012
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hi. I just played 01Human with a friend and then when we try to load 02Human it does not work. Does the code system work at all?
     
  2. TheSpoon

    TheSpoon

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    704
    Resources:
    54
    Packs:
    4
    Maps:
    49
    Spells:
    1
    Resources:
    54
    I'm pretty certain it works.
    Make sure you're not mixing up numbers and characters (its colour co-ordinated)
    Easiest way is to take a screenshot of the code then you can always check it.
     
  3. Mosik

    Mosik

    Joined:
    Apr 15, 2012
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I took a screenshot of the code and typed it in several times but still did not work. I send you a pic

    [​IMG]
     
  4. TheSpoon

    TheSpoon

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    704
    Resources:
    54
    Packs:
    4
    Maps:
    49
    Spells:
    1
    Resources:
    54
    vVGa-USkx-dDAI-ZCwP-mTH7-2UNF-qCW

    I've not checked yet but in that image you can't tell what the colours of the letters are easily,
    Did you try that dDAI with both an uppercase i and a lowercase L?
     
  5. Adiktuz

    Adiktuz

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    9,697
    Resources:
    20
    Models:
    2
    Packs:
    1
    Maps:
    1
    Spells:
    16
    Resources:
    20
    you should have just used the print screen button...
     
  6. map designer

    map designer

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    639
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    As I remember, capital letter has different colour than small letters