• 💀 Happy Halloween! 💀 It's time to vote for the best terrain! Check out the entries to Hive's HD Terrain Contest #2 - Vampire Folklore.❗️Poll closes on November 14, 2023. 🔗Click here to cast your vote!
  • 🏆 Texturing Contest #33 is OPEN! Contestants must re-texture a SD unit model found in-game (Warcraft 3 Classic), recreating the unit into a peaceful NPC version. 🔗Click here to enter!
  • 🏆 HD Level Design Contest #1 is OPEN! Contestants must create a maze with at least one entry point, and at least one exit point. The map should be made in HD mode, and should not be openable in SD. Only custom models from Hive's HD model and texture sections are allowed. The only exceptions are DNC models and omnilights. This is mainly a visual and design oriented contest, not technical. The UI and video walkthrough rules are there to give everyone an equal shot at victory by standardizing how viewers see the terrain. 🔗Click here to enter!

[Import] Importing Models, Some work some dont

Status
Not open for further replies.
Level 2
Joined
Sep 3, 2011
Messages
5
Ive noticed that when i import models that use ingame textures, they don't work, but when i use models that come with skins and imported textures, they work fine, could anybody shed some light on the situation for me?
Ive been trying to figure it out for a couple hours and its just frustrating
Thanks in advance
 
Level 2
Joined
Sep 3, 2011
Messages
5
Yes, ive tried with and without the war3import\ before the names, im in the process of getting the textures for each of the models out of the MPQ files to try and see if its just not loading them or if its just a CF

Edit:
I recently lost all my data on another computer, and i only realized yesterday that WC3 wasn't patched at all on my backup, im having no issues with models now
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top