1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. We have recently started the 16th edition of the Mini Mapping Contest. The theme is mini RPG. Do check it out and have fun.
    Dismiss Notice
  4. Dismiss Notice
  5. The Highway to Hell has been laid open. Come along and participate in the 5th Special Effect Contest.
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

I need someone to EASILY convert these .mdl models to .mdx.

Discussion in 'Requests' started by Dark Destroyer, Mar 13, 2005.

  1. Dark Destroyer

    Dark Destroyer

    Joined:
    Nov 27, 2004
    Messages:
    158
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    http://nwn.bioware.com/downloads/viewer.html

    By searching the models section of the site, I heard that you can turn these NWN models in to .mdx...my problem is...when I try to convert it into a .mdx file with war3 converter, there seems to be a script error. Can anybody figure this out? And once you do, can you post the models here on wc3sear.ch?
     
  2. Gaelan Bayle

    Gaelan Bayle

    Joined:
    Sep 23, 2004
    Messages:
    22
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Now seeing as I know little to nothing about modeling, I have tried some in the past. I know Quake III Arena uses ".mdl" models, but they're not the same as when you make a ".mdx" (Warcraft III model) into a ".mdl". Warcraft's mdl isn't the same as QIII's mdl files. Its a syntax error of some sort. So perhaps NWN mdl files aren't the same as Warcraft III's mdl. That's probably what's causing your error. And I'd think NWN models would need some animation editing or some editing of some kind to be able to function in Warcraft III. That's just my take on it, from personal experience, whether its the case or not.
     
  3. oh_snap

    oh_snap

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    364
    Resources:
    12
    Icons:
    12
    Resources:
    12
    If someone could release a bunch of NWN models that would be awesome, I always thought NWN was a very good game.. But i didnt have enough room on my computer.... Also i tried converting it, your right it dosent work, but why dont you ask the person that Extracted those NWN models?
     
  4. Dark Destroyer

    Dark Destroyer

    Joined:
    Nov 27, 2004
    Messages:
    158
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    The person who released them never logs on anymore... :?