1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The reforging of the races is complete. Come see the 14th Techtree Contest Results.
    Dismiss Notice
  4. It's time to choose your horse in the race - the 32nd Modeling Contest Poll is up!
    Dismiss Notice
  5. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Help !

Discussion in 'Requests' started by Emo-Devil, May 31, 2008.

  1. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I need help on something , I made a map. Which has several models. Ok so here is the problem, I go on Wc3 TFT to host it...
    [​IMG]
    Im about to click on, when I do it closes TFT and opens this up
    [​IMG]

    now i've tried removing the music and protecting it but still the same problem.
    If anyone could help that would be great! :smile:
     
  2. kuanish

    kuanish

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    68
    Resources:
    1
    Models:
    1
    Resources:
    1
    tell me the maps size.
     
  3. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    160X96
    160X160

    here it is
     
  4. Huurka

    Huurka

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    1,606
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I think he meant in MB.
     
  5. kuanish

    kuanish

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    68
    Resources:
    1
    Models:
    1
    Resources:
    1
    tell me in MB.:wink:
     
  6. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Oh, lol sorry, Mine without music is.. 1444kb with music is over 5000, so i removed the music
     
  7. kuanish

    kuanish

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    68
    Resources:
    1
    Models:
    1
    Resources:
    1
    i think maps size is big.
     
  8. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Well what should I do?
     
  9. kuanish

    kuanish

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    68
    Resources:
    1
    Models:
    1
    Resources:
    1
    you must delete music.
     
  10. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I have deleted the music
     
  11. kuanish

    kuanish

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    68
    Resources:
    1
    Models:
    1
    Resources:
    1
    then host it:xxd:
     
  12. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I have but same problem
     
  13. kuanish

    kuanish

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    68
    Resources:
    1
    Models:
    1
    Resources:
    1
    what is the problem?
     
  14. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    when i click on it on selection of map to host, it closes down wc3 and opens a window Look on top post.
     
  15. kuanish

    kuanish

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    68
    Resources:
    1
    Models:
    1
    Resources:
    1
    I think map is broken
     
  16. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    What!... Noo... Can't be
     
  17. kuanish

    kuanish

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    68
    Resources:
    1
    Models:
    1
    Resources:
    1
    you are played it in the single player?
     
  18. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I played single player yea
     
  19. kuanish

    kuanish

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    68
    Resources:
    1
    Models:
    1
    Resources:
    1
    its work:eekani:
     
  20. Emo-Devil

    Emo-Devil

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    but on World Edit, as a test, but not on tft