1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Ride into the sunset with the 32nd Modeling Contest. The contest is optionally paired. Best of luck, people!
    Dismiss Notice
  4. This adventure has come to an end. Congratulate our heroes in the 16th Mini Mapping Contest Results.
    Dismiss Notice
  5. From the gates of hell, the 5th Special Effect Contest Results have emerged.
    Dismiss Notice
  6. Race against the odds and Reforge, Don't Refund. The 14th Techtree Contest has begun!
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Gun Helps

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by Superclaude, Nov 28, 2008.

  1. Superclaude

    Superclaude

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    124
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    How do we set the range of a sniper to shoot it far and slow?

    And also about the shotgun close with splash?
     
  2. Arusar

    Arusar

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    80
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    using upgrade

    but once u add attack range u cannot remove it...

    and what slow mean..?
     
  3. Superclaude

    Superclaude

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    124
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Well nvm about the slow.
    i meant like slow cooldowns. :D

    But what upgrades?
     
  4. Arusar

    Arusar

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    80
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    rifleman(human) has add attack range ability (i think:grin:)

    the rifleman need an upgrade to get more attack range....
     
  5. Superclaude

    Superclaude

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    124
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    But i need to use it on a hero and how do you apply upgrades to hero??
     
    Last edited: Nov 28, 2008
  6. Arusar

    Arusar

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    80
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    make the hero ability need an upgrade

    (but i'll try it first)
     
  7. Henahax

    Henahax

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Messages:
    37
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    You can remove the range, you just have to use a second upgrade that gives the unit + ( "-" range)
     
  8. Arusar

    Arusar

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    80
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    it's for ability
    i know it's can
    but for what use -range at ability