1. Are you planning to upload your awesome skin to Hive? Please review the rules here.
    Dismiss Notice
  2. Awaken what lies in the heart of your swarm. The 17th Techtree Contest has arrived!
    Dismiss Notice
  3. The Hive Workshop is launching its first HD modelling contest. How HD should it be?
    Dismiss Notice
  4. Check out the Staff Job Openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
Hive 3 Remoosed BETA - NOW LIVE. Go check it out at BETA Hive Workshop! Post your feedback in this new forum BETA Feedback.
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

ChaosFortress

Submitted by Dmitry Rommel
This bundle is marked as substandard. It may contain bugs, not perform optimally or otherwise be in violation of the submission rules.
A true-to-original skin for Chaos Orc Fortress by Red XIII, making it look like Warcraft 2 counterpart.

Fixed the teamcolor bug.

Give credit when you use it ;)

Original model: http://www.wc3sear.ch/index.php?p=Models&ID=4315&sid=21adfbce3d136161869fd126f1a6215d

Keywords:
Orc, fortress, building, skull, stone, rock
Contents

ChaosFortress (Texture)

Reviews
Moderator
17:57, 14th Mar 2008 THE_END: Model for this skin is MIA Sorry man
  1. 17:57, 14th Mar 2008
    THE_END: Model for this skin is MIA
    Sorry man
     
  2. -m0n-Warlock

    -m0n-Warlock

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    32
    Resources:
    2
    Maps:
    2
    Resources:
    2
    Fuck! Why no1 putt path for skins...
    There are lot of people who don't know how to find path so if u make any other skin plz putt it
    i think u'l have more dl!
    :D
     
  3. Dmitry Rommel

    Dmitry Rommel

    Joined:
    Oct 26, 2004
    Messages:
    24
    Resources:
    3
    Models:
    3
    Resources:
    3
    Path is buildings\ChaosOrc\GreatHall\

    You could see it in the original model thread :p
     
  4. Gab041

    Gab041

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Euh in the import Manager do we have to change the full path? And with what? Can you write it down completely please?? And when you are saying that the path is buildings\ChaosOrc\GreatHall\
    you mean we have to change it in the model file in the unit editor??