1. Head to the 33rd Modeling Contest Poll and drink to your heart's desire.
    Dismiss Notice
  2. Choose your means of doom in the 17th Mini Mapping Contest Poll.
    Dismiss Notice
  3. A slave to two rhythms, the 22nd Terraining Contest is here.
    Dismiss Notice
  4. The heavens smile on the old faithful. The 16th Techtree Contest has begun.
    Dismiss Notice
  5. The die is cast - the 6th Melee Mapping Contest results have been announced. Onward to the Hive Cup!
    Dismiss Notice
  6. The glory of the 20th Icon Contest is yours for the taking!
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Cannot Scroll Down in Fullscreen Mode

Discussion in 'Warcraft Discussion' started by SadisticLeprechaun, Dec 30, 2018.

  1. SadisticLeprechaun

    SadisticLeprechaun

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    111
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    OMG this game I love it but uggh! Ok so in fullscreen mode I cannot use the mouse/cursor to scroll at the edge of the screen down. Up, left and right no worries, all works. But the damn Windows taskbar at the bottom blocks the view of the game no matter what I do and I need to use the down arrow to move the view.

    Please.... someone... what noob error am I making. I am tired of playing in windowed mode to be able to scroll down using the mouse and the edge of the screen.
     
  2. DaneTheBeast

    DaneTheBeast

    Joined:
    Dec 11, 2014
    Messages:
    605
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Make a shortcut of Wc3 and add "-nativefullscr" at the end of "Target:" in its properties. I have no problems using fullscreen in this way.
     
  3. SadisticLeprechaun

    SadisticLeprechaun

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    111
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    AHA! awesome, atm I had -windowed or whatever and would just stretch it, this worked awesomely. Looks like a FPS boost if that even makes sense, stuff looked much smoother. Love the forum!
     
  4. DaneTheBeast

    DaneTheBeast

    Joined:
    Dec 11, 2014
    Messages:
    605
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Glad it worked :)
    I personally can't even play the game without the command because it runs at 1 FPS as soon as it launches.