Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Anyone have the answer for this ???

Discussion in 'Site Discussion' started by cello1993, Nov 2, 2006.

  1. cello1993

    cello1993

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    25
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I really need help with my World Editor. Every time happens the same thing : I'm working in a map, i save it and exit, and when i load it next day to continue, appears a error message saying:

    Error:
    -Level data missing or invalid

    Anyone could plz tell me why this happens and how i fix it ?
     
  2. Kimbo

    Kimbo

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    7,647
    Resources:
    144
    Models:
    18
    Icons:
    110
    Packs:
    3
    Skins:
    9
    Tutorials:
    4
    Resources:
    144
    i suggest you keep making backups and have autosave on (if it isnt) which saves in a certain folder..forgot what its called though..
     
  3. cello1993

    cello1993

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    25
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Well.....

    :? Well.... this sux anyway.... i lost lots of maps... What exactly is autosave ? Where i turn it on ?
     
  4. Vexorian

    Vexorian

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    649
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    If it happens to you periodically then you might have hard drive / RAM issues .
     
  5. PurplePoot

    PurplePoot

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    11,161
    Resources:
    3
    Maps:
    1
    Spells:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    3
    Or a virus that mimics those problems ( i had one at one point )
     
  6. dudeofwar

    dudeofwar

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    164
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Actually those virus are called "rootkits" I had one that couldnt let me open some programms then it showed me a dialog like what is happening to you for example, if it happens with ALL your maps maybe that can be answer or else I dont know :roll:
     
  7. Cowss2

    Cowss2

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    51
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Ah, thats happend to me, this can be caused if you have imported a bad file or an extremley f*cked up edited object in ur map. however once this little problem happens i dont think it can be fixed.