1. Are you planning to upload your awesome model to Hive? Please review the rules here.
    Dismiss Notice
  2. Find your way through the deepest dungeon in the 18th Mini Mapping Contest Poll.
    Dismiss Notice
  3. A brave new world lies beyond the seven seas. Join the 34th Modeling Contest today!
    Dismiss Notice
  4. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
Hive 3 Remoosed BETA - NOW LIVE. Go check it out at BETA Hive Workshop! Post your feedback in this new forum BETA Feedback.
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Wraith Lord

Submitted by donut3.5
This bundle is marked as approved. It works and satisfies the submission rules.
Another model made for the Olympics which never took off.
Better here than rotting on my HD, blah blah.
All ingame textures, give me credit, and enjoy.
EDIT: Portrait *should* work better now.
--donut3.5--

Keywords:
ghost, wraith, lord, undead, hero, hood, dark, scary, ghost, donut3.5, applesauce
Contents

Wraith Lord (Model)

Wraith Lord (Model)

Assets
Reviews
Moderator
16:16, 23rd Oct 2008 Dan van Ohllus: Camera on the Portrait model is incorrectly place. I doesn't show the character ingame. Edit: Camera problem is fixed, but the eyes don't show up in Portrait talk animation. Edit2: Argh, after the fix, the...
  1. Seph_X

    Seph_X

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    20
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Evil! :D
     
  2. idodik

    idodik

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    828
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Err.... Problem. Somewhy this model can be the only thing selected in about 200 range ingame. Know why this happens?
    5/5 though, awesome model. If you can change channel anim I will be grateful.
     
  3. Mortalo

    Mortalo

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    5
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    At Last! I love it.. 5/5 the reaper
     
  4. KingB00ker

    KingB00ker

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    92
    Resources:
    7
    Icons:
    1
    Maps:
    6
    Resources:
    7
    Has the portrait been fixed?
     
  5. KingB00ker

    KingB00ker

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    92
    Resources:
    7
    Icons:
    1
    Maps:
    6
    Resources:
    7
    Oh yes, there's no attachment points.

    Could you fix that?
     
  6. meteOrain-

    meteOrain-

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    284
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    this is the ultimate reaver its stands out from the old ones keep it up
     
  7. ShaggyTheClown17

    ShaggyTheClown17

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Great model, it works very well in the editor.

    It definetely doesn't look like a rip off of the lord of the rings, especially when you give it a faceless one sound set, no sir 8) lol
    Not trying to take anything away from it, just playing 8)
     
  8. Dragonson

    Dragonson

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    4,655
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Nihce! The PERFECT unit for my Ghost hero in Battle Depths!
    27/5!
     
  9. VeljkoM

    VeljkoM

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    2,553
    Resources:
    2
    Maps:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    2
    Model is great but there is problem with Portrait.It is ok in game but in cinematic mode portrait shows only after unit finishes his speech.It is kinda scary.
     
  10. Dragonson

    Dragonson

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    4,655
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yeah, and abit irritating. But wth... this model is supposed to be scary >=D
     
  11. OmnErec

    OmnErec

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    5
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  12. KingB00ker

    KingB00ker

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    92
    Resources:
    7
    Icons:
    1
    Maps:
    6
    Resources:
    7
    The problem is that it doesn't have attachment points.
     
  13. Dragonson

    Dragonson

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    4,655
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Heh... i made my new avatar using a screenshot of the wraiths head, then taking eyes from the icon and adding them in the middle of the blackness he has instead of a face =P Turned out pretty nice i'd say. Wich leads me to what i were going to say: On the icon it has EEEVIL EYES, but the unit model has none. Could you add some?
     
  14. Xpansion

    Xpansion

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    9
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Awsome Model!
    But the portrait looks a bit stainge...
     
  15. Digimate45

    Digimate45

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Great for my RPG map !!! :D 4/5 ince thereis no Team color D:
     
  16. Maximum_Evil

    Maximum_Evil

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    1,529
    Resources:
    4
    Maps:
    4
    Resources:
    4
    Looks awesome! very cool! 5/5
     
  17. woland

    woland

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    21
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    The model can be selected from a very far distance. Is there anyway to fix this? Maybe thru the editor?

    Awesome model 5/5
     
  18. Feniks7

    Feniks7

    Joined:
    May 15, 2006
    Messages:
    10
    Resources:
    1
    Maps:
    1
    Resources:
    1
    Why this model hasnt 'head', 'weapon', 'origin', etc? or just in my map?)
     
  19. Zpider

    Zpider

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    269
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    As many has pointed out, the portraits "portrait talk" animation is not working.
    This is what "portrait talk" animation looks like ingame for those that say otherwise:

    [​IMG]

    I found that the easiest way to fix the portrait is to simply delete the "portrait talk" animation.

    To do that, open the portrait model with http://www.hiveworkshop.com/forums/tools-560/war3-model-editor-62876/ and press "Sequence Manager" after that click on the "portrait talk" and select remove and then save the model.
    Then import it like any other portrait model.

    This looks much better ingame.
    Not only because the portrait is now working properly.
    But because the red eyes shown at the portrait models "portrait talk" (only shown when opened with http://www.hiveworkshop.com/forums/tools-560/war3-model-editor-62876/ ) does not appear on the actual Wraith Lord model in any animation.
     
  20. JohnnyBGuud

    JohnnyBGuud

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    7
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Not so fast, my 8-pawed friend!

    I managed to make it work

    Evidence:
    [​IMG]

    All you have to do is open the portrait in Magos' Model editor (as you said) and go to Windows>Sequence Manager. Instead of deleting the "portrait talk" animation, copy every number you see from "portrait". In interval, put "from" zero to the number you wish he blinks again (I think it's in seconds, but I'm not sure). I wrote 7000.

    The problem was that the camera wasn't set, so Warcraft was filming the ground... lol


    Have fun, like I am now!! ^^