1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still haven't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. Ride into the sunset with the 32nd Modeling Contest. The contest is optionally paired. Best of luck, people!
    Dismiss Notice
  4. This adventure has come to an end. Congratulate our heroes in the 16th Mini Mapping Contest Results.
    Dismiss Notice
  5. From the gates of hell, the 5th Special Effect Contest Results have emerged.
    Dismiss Notice
  6. Race against the odds and Reforge, Don't Refund. The 14th Techtree Contest has begun!
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Whats with these errors?

Discussion in 'Warcraft Discussion' started by deathreaven, Jan 2, 2009.

  1. deathreaven

    deathreaven

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    165
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I keep getting an error called "Fatal error" while on warcraft and it states my memory capacity isn't high enough. I checked all my memory and I'm currently using about half. Why won't this stop?
     
  2. VeljkoM

    VeljkoM

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    2,553
    Resources:
    2
    Maps:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    2
    Can be many things.Maybe you are trying to play bugged map or your version is outdated...
     
  3. deathreaven

    deathreaven

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    165
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I'm on B-net so I think I'm pretty much up to date. And this is on most of my maps. Even Those with 5-5 scores that have no bugs. And once on a melee. t ussualy happens during gameplay, not loading a map.
     
  4. niika

    niika

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    74
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    sometimes it happens when there is too much units to your computer to handle i get the same error too sometimes
     
  5. VeljkoM

    VeljkoM

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    2,553
    Resources:
    2
    Maps:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    2
    My advise is to update your warcraft.You can do that easy.
    If map is made with editor from patch 1.22 it can't be played on lover so map isn't bug it just can't be read.
     
  6. deathreaven

    deathreaven

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    165
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Okay,thank you. I usually seem to get it on large unit maps, like this Lotr map that can get over 2000 units total on it. Thank you niika And I do have patch 1.22