1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The Lich King demands your service! We've reached the 19th edition of the Icon Contest. Come along and make some chilling servants for the one true king.
    Dismiss Notice
  4. The 4th SFX Contest has started. Be sure to participate and have a fun factor in it.
    Dismiss Notice
  5. The poll for the 21st Terraining Contest is LIVE. Be sure to check out the entries and vote for one.
    Dismiss Notice
  6. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  7. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  8. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  9. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Problem with comp

Discussion in 'Off-Topic' started by cheesdude, Mar 8, 2007.

  1. cheesdude

    cheesdude

    Joined:
    Apr 2, 2005
    Messages:
    480
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Well it all started last night as i was about to print my accounting assignment. I had my files saved and as i was about to print my comp froze. I pressed to restart button, no biggie.

    Just before the desktop is about to come on this window appears saying it doesn't recognize data and cannot find some shit.

    I wait for a couple of minutes and my desktop finally comes on. However, all the icons and everything i had is gone. Thankfully my assignment was miraculously saved but it left me wondering what happened to the rest of my stuff.

    I then install warcraft again (since it just "disappeared") and played for a while.
     
  2. cheesdude

    cheesdude

    Joined:
    Apr 2, 2005
    Messages:
    480
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    I shut of my comp since it was late and the next day when i got back from school. I turn it back on and i notice that the same window pops-up again and all the stuff i installed, downloaded and added has disappeared again. I conducted an "experiment" downloading a small file and restarting the comp. Every time i restart the file downloaded disappears.

    Anyone have any clue on maybe what's going on?
     
  3. Burger_Bling

    Burger_Bling

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    187
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Hmm confusing i dont know much about comps
     
  4. GST_Nemisis

    GST_Nemisis

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    3,600
    Resources:
    1
    Tutorials:
    1
    Resources:
    1
    well this isnt WC3 thats doing this, my guess would be A. virus B. spyware C. windows borken. tbh each is as likely as the last, try a virus and spyware scan (which you should be doing anyways) and see what u get. use microsofts error reporting because sometimes its quite useful. make a note of all the changes to you system and if there is anything unusual that you might be able to do a google search on. if it happens again make sure you know exactly how it happened so you can google that. error fixing is all about details and specifics, the more you know the faster you can fix it. from what you say it sounds like a windows problem, a dll error or something. keep track of it and see how it goes.
     
  5. The_wand_mirror

    The_wand_mirror

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    4,273
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yes,these strange things could only happen when theres something seriously wrong with your pc,i also think a virus or a broken thing somewhere. Let your pc be checked by a pro ..
     
  6. Mecheon

    Mecheon

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Messages:
    4,974
    Resources:
    10
    Models:
    10
    Resources:
    10
    Nah, its not likely a software problem. Reaks of a hardware one

    Run Scandisk and see if it points out anything about your hard drive being on the fritz