1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. We have recently started the 16th edition of the Mini Mapping Contest. The theme is mini RPG. Do check it out and have fun.
    Dismiss Notice
  4. Choose your ride to damnation in the 5th Special Effect Contest Poll.
    Dismiss Notice
  5. The winners of the 13th Techtree Contest have been announced!
    Dismiss Notice
  6. Vote for the best entries in the 13th Music Contest Poll.
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

How to get skins to work?

Discussion in 'Requests' started by baltross, Jan 3, 2008.

  1. baltross

    baltross

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    52
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    where to put skins? where to put mods? how to get some of the maps to work? please tell me or show me some pictures ! i get crazy :grin::razz::cry:
     
  2. syltman

    syltman

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    1,326
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  3. baltross

    baltross

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    52
    Resources:
    0
    Resources:
    0
  4. What you don't know

    What you don't know

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    18
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    You need to go to Gameplay Interface under Advanced on the toolbar and look for Hero - Maximum Level, or something like that. Then you check "Custom Gameplay Interface" or whatever it says (<.< ) and edit it from 10 to the desired max level.
     
  5. baltross

    baltross

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    52
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    thanks for helping a noob inneed of help ^^:wthumbsup::thumbs_up:
     
  6. baltross

    baltross

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    52
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    but didn't find it
     
  7. baltross

    baltross

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    52
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    ohh i find it you just sayid a something worng very well but i have a new problem a trigger (i want to work one time ) works 1209193131 times ^^ :weekani:
     
  8. baltross

    baltross

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    52
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    and thanks for all help i get i am making an rpg map soo i need all kinda help to advance ^^i think i will up load it when finish but thanks i need all kinda help ... BUT(again) it will be very big i think