1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. The Lich King demands your service! We've reached the 19th edition of the Icon Contest. Come along and make some chilling servants for the one true king.
    Dismiss Notice
  4. The 4th SFX Contest has started. Be sure to participate and have a fun factor in it.
    Dismiss Notice
  5. The poll for the 21st Terraining Contest is LIVE. Be sure to check out the entries and vote for one.
    Dismiss Notice
  6. The results are out! Check them out.
    Dismiss Notice
  7. Don’t forget to sign up for the Hive Cup. There’s a 555 EUR prize pool. Sign up now!
    Dismiss Notice
  8. The Hive Workshop Cup contest results have been announced! See the maps that'll be featured in the Hive Workshop Cup tournament!
    Dismiss Notice
  9. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Browser problems

Discussion in 'Computer Tech' started by Textor, Dec 12, 2010.

  1. Textor

    Textor

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    202
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    My friend told me his internet connecton is not working , he called his provider but he said the problem is not by them , it is in his computer...
    Well ICQ and Skype is working... but Firefox , Chrome , Opera and IE isnt...
    Then i had an idea... i told him to set up a proxy in Firefox. I sended him an IP and he activated the proxy , after that it worked... Firefox was working as ussualy without problems but only with a proxy activated.

    Why cant he run the browser without a proxy ?
    Sorry for my bad English i hope my message is at least a bit understandable.
     
  2. Ironside

    Ironside

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    2,723
    Resources:
    4
    Maps:
    3
    Tutorials:
    1
    Resources:
    4
    It is said that one of the things that cause this is, if your cookies folder is too full, try to clean that up and see afterwards.

    Another possible thing is that you're blocked (doubt it though)
     
  3. Textor

    Textor

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    202
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    He downloaded CCleaner and cleaned up anything under IE , Firefox , including Cookie... it didnt work.
    Maybe its realy blocked somehow...
     
  4. Ironside

    Ironside

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    2,723
    Resources:
    4
    Maps:
    3
    Tutorials:
    1
    Resources:
    4
    Possible then, as google doesn't have any other sollutions. You might ask him if he was doing something he shouldn't have.
     
  5. Textor

    Textor

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    202
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    He says that he didnt.
     
  6. Ironside

    Ironside

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    2,723
    Resources:
    4
    Maps:
    3
    Tutorials:
    1
    Resources:
    4
    Guess you'll have to wait for someone else if they have any other ideas.
    Good Luck.
     
  7. Icedrake

    Icedrake

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    170
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    If he has a firewall, make sure that Port 80 isn't blocked. Port 80 is what is used by web browsers to connect to the internet, but not by other things that require internet like Skype or torrent programs.

    Or just tell him to uninstall the firewall and that may fix it if he can't figure out how to unblock Port 80.

    If that doesn't work, try this link: http://lmgtfy.com/?q=internet+not+working+in+web+browsers+but+works+in+other+programs
     
  8. Pandawarrior

    Pandawarrior

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    78
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    On firefox, go to
    Tools -> Options
    Go to the Advanced Tab.
    Go to the Network Tab
    On the right, click Settings.
    See if there is anything that should not be there.
     
  9. Gilles

    Gilles

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Messages:
    8,463
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    What exactly is happening when you try and run a browser without a proxy? It says there's no internet connection?
     
  10. Textor

    Textor

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    202
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Server not Found
    Check if the adress is writen corect
    Check your internet connection
    Check firewall and proxy settings
    He doesnt have Firefox in english so i translated the message a bit , i tryed to turn his firewall off and then try it , didnt help , deleted all cookies , nothing helped.
     
  11. Textor

    Textor

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    202
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    It sounds weird but... 5 minutes ago i had the same problem as my friend.
    I was playing Fallout 3 and quit the game, it got lagged and i had to CTRL+ALT+DELETE quit it , after that i opened the browser and it didnt work but the internet was connected...

    So i tryed to activate proxy in firefox and... it worked... i had the SAME problem as my friend with the exception that it lasted just 10minutes but theres something that will maybe help... We have 3 computers here , one belongs to me , the internet was working on all computers , the browser didnt... I tryed to disconnect my computer from the internet if the problem is by me , it was not my faulth (this time).