1. Head to the 33rd Modeling Contest Poll and drink to your heart's desire.
    Dismiss Notice
  2. Choose your means of doom in the 17th Mini Mapping Contest Poll.
    Dismiss Notice
  3. A slave to two rhythms, the 22nd Terraining Contest is here.
    Dismiss Notice
  4. The heavens smile on the old faithful. The 16th Techtree Contest has begun.
    Dismiss Notice
  5. The die is cast - the 6th Melee Mapping Contest results have been announced. Onward to the Hive Cup!
    Dismiss Notice
  6. The glory of the 20th Icon Contest is yours for the taking!
    Dismiss Notice
  7. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

:?: plz help :?:

Discussion in 'Modeling & Animation' started by pimp_step12, Oct 11, 2005.

  1. pimp_step12

    pimp_step12

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Messages:
    19
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    i did evevrything the uploading model tutorial told to do yet it said could not load model file. I diuble checked everything that was in the tutorial (well probably missed something but from my view no) plz help
     
  2. DeadDogNoGoWoof

    DeadDogNoGoWoof

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    1,104
    Resources:
    1
    Icons:
    1
    Resources:
    1
    which tutorial did you look at....
     
  3. eXciTe

    eXciTe

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    486
    Resources:
    7
    Models:
    5
    Icons:
    2
    Resources:
    7
    Hmm what do you mean , you can't upload a model on this site or u can't import it ?
     
  4. DeadDogNoGoWoof

    DeadDogNoGoWoof

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    1,104
    Resources:
    1
    Icons:
    1
    Resources:
    1
    he means how to import it.
     
  5. pimp_step12

    pimp_step12

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Messages:
    19
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Ya

    ya im trying to get that protoss storm trooper model into my we by import obviously but when i import it and change the model of a unit and place that unit model on the field it says "cannot load model file pathing code:" so i need some suggestions or maybe statements if im doing it wrong. and there was a tutorial that topld how to import the model into the editor and et i get nothing.
     
  6. Arthul

    Arthul

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Messages:
    8
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yes, im having the same problem. I can Import a few models though but, most of them dont seem to work.