1. Are you planning to upload your awesome tool to Hive? Please review the rules here.
    July 9, 2018: The rules for the Tool Section have been revised. Please be sure to read the revisions.
    Dismiss Notice
  2. Choose the best Old Gods themed skin at the Texturing Contest #29 - Poll!
    Dismiss Notice
  3. Melee Mapping Contest #2 - Poll is up! Vote for the best competitive 1v1 map!
    Dismiss Notice
  4. Please help test custom maps and more on the latest PTR!
    Dismiss Notice
  5. Evolution complete! Make Darwin proud and go vote in the Techtree Contest #12 - Poll.
    Dismiss Notice
  6. Icon Contest #17 - Results are out! Step by to congratulate our winners!
    Dismiss Notice
  7. We've created the Staff Job Openings thread. We're currently in need of icon, video production, and social/multimedia positions to be filled. Thank you!
    Dismiss Notice

Warcraft III bypass map file size limit. [ver.6]

Submitted by karaulov
This bundle is marked as pending. It has not been reviewed by a staff member yet.
Compatible with any version of Warcraft 3 .

Removes map size limit .

************
Move FixSizeLimit.mix to the folder with Warcraft3 or rename FixSizeLimit.mix into FixSizeLimit.dll and load by means of an injector.

Create in the folder with Warcraft3 the empty file with name "forcefixsizelimit" for completely clean a size limit, but then it will be found by some anti-hack!

**************

Update 2:

• One file for all Warcraft 3 versions!!!!

• Added directly signature search if in the folder with Warcraft3 exists empty file with name "forcefixsizelimit" (BEEP BEEP if signature is found)

Update 3:

• Restoring memory during a game to bypass antihack. [for method2]

Update 4:

• bug fix

source code available https://github.com/Karaulov/War3-SizeLimit-Bypass/

Keywords:
size limit, size, limit
Contents

Warcraft III bypass map file size limit. [ver.6] (Binary)

  1. WINbyTEAMWORK

    WINbyTEAMWORK

    Joined:
    Nov 16, 2014
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    karaulov, would you mind if you just have the files altogether or archived version of the 3:

    (1) "GameDll_fix_mapsize_limitV6.mix"


    either of
    (2) "fixsizelimit"
    (3) "forcefixsizelimit"

    Simplier, IMHO. If you're kind enough to make an opensource AHK script installer, that'll be perfect.

    @ Frigging non-1.27b haters: 1.27b sucks atm! Finding alternatives... who's stopping us?
     
    Last edited: Feb 7, 2017
  2. Trigger.edge

    Trigger.edge

    Joined:
    Jun 21, 2012
    Messages:
    424
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Is it possible to use with memory hack? (Without manually injecting)?
     
  3. MouMou

    MouMou

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    416
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Does this mean I can place Down unit and buildings with no limit?
     
  4. TomBlue

    TomBlue

    Joined:
    May 23, 2017
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    God bless you karaulov! I actually signed-up just to say thank you man, I cannot believe you did this years ago and I didn't even know.

    You see, my brother and I, we made a complex rpg map about six years ago, we used every high detail model we could find and then we would optimise it to 4mb to be able to play.. Long story short, after months of playing we accidentally lost all recent versions but an optimised one that still had over 40mb.

    Now we can finally play it together again. Oh I could hug you man!
     
  5. Chaosy

    Chaosy

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    10,221
    Resources:
    17
    Maps:
    1
    Spells:
    10
    Tutorials:
    6
    Resources:
    17
    Is this even needed anymore?
    it's like 100mb limit if you have 1.26
     
  6. A Void

    A Void

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    2,481
    Resources:
    10
    Models:
    2
    Spells:
    1
    Tutorials:
    7
    Resources:
    10
    It is. This removes the limit while it's still there..
     
  7. TomBlue

    TomBlue

    Joined:
    May 23, 2017
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    The map we play is stuck to 1.21, or whatever version WEU last worked on. :)
     
  8. ghostdlr

    ghostdlr

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    1
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Can someone compile a version without the BEEEPS ? They are very annoying .


    I tried to open the project with visual studio 2017 and i get a lot of errors .
     
  9. Newbiemanss2

    Newbiemanss2

    Joined:
    Jun 6, 2018
    Messages:
    1
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    so... there's 2 file. wich one should i put in .dll file?

    Update : i've done put one of them/both of them to .dll file, yet it isn't working for me
     
    Last edited: Aug 20, 2018
  10. pyf

    pyf

    Joined:
    Mar 21, 2016
    Messages:
    2,095
    Resources:
    2
    Tutorials:
    2
    Resources:
    2