1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Are you planning to upload your awesome spell or system to Hive? Please review the rules here.
    Dismiss Notice
  3. We need your help nominating resources for or next YouTube video. Post here now.
    Dismiss Notice
  4. Cast your vote for the best created hero from the Hive Workshop! [POLL] +100 REP Team Contest - Hive Member
    Dismiss Notice
  5. The Terraining Mini Contest Reload #1 - Mist has began! Create a scene laden in thick fog, with only 20 doodads!
    Dismiss Notice
  6. Full steam ahead! Choose the best steampunk song at our Music Contest #9 - Poll
    Dismiss Notice
  7. Join us in our custom games night next Saturday, January 27th. We'll see you on Battle.net and Discord!
    Dismiss Notice

Warcraft III bypass map file size limit. [ver.6]

Submitted by karaulov
This bundle is marked as pending. It has not been reviewed by a staff member yet.
Compatible with any version of Warcraft 3 .

Removes map size limit .

************
Move FixSizeLimit.mix to the folder with Warcraft3 or rename FixSizeLimit.mix into FixSizeLimit.dll and load by means of an injector.

Create in the folder with Warcraft3 the empty file with name "forcefixsizelimit" for completely clean a size limit, but then it will be found by some anti-hack!

**************

Update 2:

• One file for all Warcraft 3 versions!!!!

• Added directly signature search if in the folder with Warcraft3 exists empty file with name "forcefixsizelimit" (BEEP BEEP if signature is found)

Update 3:

• Restoring memory during a game to bypass antihack. [for method2]

Update 4:

• bug fix

source code available https://github.com/Karaulov/War3-SizeLimit-Bypass/

Keywords:
size limit, size, limit
Contents

Warcraft III bypass map file size limit. [ver.6] (Binary)

  1. WINbyTEAMWORK

    WINbyTEAMWORK

    Joined:
    Nov 16, 2014
    Messages:
    22
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    karaulov, would you mind if you just have the files altogether or archived version of the 3:

    (1) "GameDll_fix_mapsize_limitV6.mix"


    either of
    (2) "fixsizelimit"
    (3) "forcefixsizelimit"

    Simplier, IMHO. If you're kind enough to make an opensource AHK script installer, that'll be perfect.

    @ Frigging non-1.27b haters: 1.27b sucks atm! Finding alternatives... who's stopping us?
     
    Last edited: Feb 7, 2017
  2. Trigger.edge

    Trigger.edge

    Joined:
    Jun 21, 2012
    Messages:
    424
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Is it possible to use with memory hack? (Without manually injecting)?
     
  3. MouMou

    MouMou

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    417
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Does this mean I can place Down unit and buildings with no limit?
     
  4. TomBlue

    TomBlue

    Joined:
    May 23, 2017
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    God bless you karaulov! I actually signed-up just to say thank you man, I cannot believe you did this years ago and I didn't even know.

    You see, my brother and I, we made a complex rpg map about six years ago, we used every high detail model we could find and then we would optimise it to 4mb to be able to play.. Long story short, after months of playing we accidentally lost all recent versions but an optimised one that still had over 40mb.

    Now we can finally play it together again. Oh I could hug you man!
     
  5. Chaosy

    Chaosy

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    9,378
    Resources:
    13
    Spells:
    8
    Tutorials:
    5
    Resources:
    13
    Is this even needed anymore?
    it's like 100mb limit if you have 1.26
     
  6. A Void

    A Void

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    2,374
    Resources:
    10
    Models:
    2
    Spells:
    1
    Tutorials:
    7
    Resources:
    10
    It is. This removes the limit while it's still there..
     
  7. TomBlue

    TomBlue

    Joined:
    May 23, 2017
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    The map we play is stuck to 1.21, or whatever version WEU last worked on. :)