1. Updated Resource Submission Rules: All model & skin resource submissions must now include an in-game screenshot. This is to help speed up the moderation process and to show how the model and/or texture looks like from the in-game camera.
    Dismiss Notice
  2. DID YOU KNOW - That you can unlock new rank icons by posting on the forums or winning contests? Click here to customize your rank or read our User Rank Policy to see a list of ranks that you can unlock. Have you won a contest and still havn't received your rank award? Then please contact the administration.
    Dismiss Notice
  3. We have recently started the 16th edition of the Mini Mapping Contest. The theme is mini RPG. Do check it out and have fun.
    Dismiss Notice
  4. Dismiss Notice
  5. The Highway to Hell has been laid open. Come along and participate in the 5th Special Effect Contest.
    Dismiss Notice
  6. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Random Errors

Discussion in 'Bug Report Forum' started by HeretoDLstuff, Jun 20, 2008.

  1. HeretoDLstuff

    HeretoDLstuff

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    2,093
    Resources:
    4
    Models:
    3
    Maps:
    1
    Resources:
    4
    I got this message once when I followed the link from a repuation sombody had to see what post they recieved it on. I got it another time when clicking to go to the next page on a thread.
     

    Attached Files:

  2. Ralle

    Ralle

    Owner

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    11,271
    Resources:
    22
    Tools:
    3
    Maps:
    5
    Tutorials:
    14
    Resources:
    22
    I also get this sometimes. However my firefox doesn't actually show it. It just says something about the encoding or something.
    I know what the problem is. It is when the server tries to send an email and an error is returned. The error will cause headers to be sent which are not compressed like the rest of the output which results in the output not being decompressed.
    I have temporarily put a fix on the problem though. Thanks to Samuraid.