• Listen to a special audio message from Bill Roper to the Hive Workshop community (Bill is a former Vice President of Blizzard Entertainment, Producer, Designer, Musician, Voice Actor) 🔗Click here to hear his message!
  • Read Evilhog's interview with Gregory Alper, the original composer of the music for WarCraft: Orcs & Humans 🔗Click here to read the full interview.

Ground Control v beta~1.0

Contents

Ground Control v beta~1.0 (Map)

Level 20
walnoł bys chociaz map preview raft ^^ a tak wogole to chodz na b net . i ciekawe ilu polakow przeeczytalo to i ilu szwabow sie wkurvia ze nie moze tego przeczytac bo to same pindy i kurviszony są. moze mi jakis moderator walnie komentarz za ten opis. mapa fajna ale jednostek daj wiecej a jorge bush jest spoko a angela merkel jest wielka w bumdestagu. ale sie żem rozpisal . tak wogole to brodka wygloda jak debil jak ja widzialem w koncercie na rzecz varius manx :D

Level 9
kiedy dopiero wczoraj (18.07.06) dowiedzialem sie jak go sie robi xD zreszta nie chcialo mi sie juz nic zmieniac, nawet napisu "v. beta" a przciez to juz wersja mniej wiecej skonczona :p a tak ogolnie to sie ciesze ze szwaby nic nie rozumieja bo to serio idioci sa :D