Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.

Curse of Time RPG: Nevermore v1.33.17b

Submitted by legendcrazyman, Mayday
This bundle is marked as approved. It works and satisfies the submission rules.
[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
Contents

CoT Nevermore v1.33.17b (Map)

Reviews
deepstrasz
1. Choose a Hero unit's order icons (Stop, Move etc.) do not have DISBTNs (green squares on F10/pause). Use these to create the necessary icons: Button Manager v1.8.2 BLP Lab v0.5.0 Complete Icon Tutorial - All About Icons How to Make an Icon 2. First...
deepstrasz
I see this is all being updated once in a while. That's a good sign of... Approval.
  1. NightMareGod

    NightMareGod

    Joined:
    Jan 3, 2015
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    great addon to the map but i have 1 question whats the 19th hero? i only count 18
     
  2. Lenura

    Lenura

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    91
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    still desync after 25-30min, map looks better tho gj so far.
     
  3. krych4

    krych4

    Joined:
    Oct 7, 2016
    Messages:
    11
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Yea me also. I'm trying to play on entgaming bot on bnet with my friend but we are also getting desync after some shor amount of time. It's very disappointing cuz we really wanted to check this map out.
     
  4. ttrias

    ttrias

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    6
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    first, Thanks for your awesome map :)

    i played about 3 hours at first time

    but i had problem about save/load

    so i saved my characters to go next time

    but it didn't work when i load characters

    so many i tried, -load my code -> it didn't work too

    when i typing -load -> "warning - the code returned from the profile is empty" this message appeared again and again

    so.. what am i gonna do? T.T
     
  5. Melos

    Melos

    Joined:
    Nov 5, 2017
    Messages:
    24
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Have you copy the code from the ordner "custom map data" or manuell?
     
  6. ttrias

    ttrias

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    6
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    well.. idk where the "custom map data" is

    i just have profile code and save code when i typed -save

    sry...
     
  7. zlowly

    zlowly

    Joined:
    Feb 8, 2012
    Messages:
    247
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Been wondering, i used to play this map long time ago. Where does the other heroes go? I am pretty sure that there are tons of heroes in this rpg.
     
  8. Graflar

    Graflar

    Joined:
    Sep 14, 2017
    Messages:
    19
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    How does one enter chaos world? I acquired the three keys, killed the final goddess and destroyed the world generator thing.

    A message appears saying the chaos world is being set up.

    Then I end up next to a paladin saying He saved me and heroes stronger than level 160 couldn't be saved or something?

    Then outside the new town are all the lower level monsters. There are no monsters around my level. Is that chaos world? Am I doing something wrong or is Chaos world currently bugged?

    If anyone knows what's going on please let me know.

    My current class is Master Rogue, my level is 161 if that helps and I had this issue in version 1.33.5b and in the newest version 1.33.6b
     
  9. Melos

    Melos

    Joined:
    Nov 5, 2017
    Messages:
    24
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    You need level 300 for the chaotic world!
     
  10. Graflar

    Graflar

    Joined:
    Sep 14, 2017
    Messages:
    19
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Oh? So I'll have to grind more then? I was a bit confused because the map description has a bullet point under map features that reads,

    • 3 Worlds, all with different enemies. Normal world, (level 1-120) Paladin World (level 1-120, if chaos world has been activated, but unable to attend due to level requirements) Chaos World (Level 120-500)

    I assumed you needed to be at least level 120 to activate chaos world. If level 300 is the required level the map developer may want to update the description.
     
  11. Melos

    Melos

    Joined:
    Nov 5, 2017
    Messages:
    24
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    The new map versions are buggy. i plyed the version 1.32.
    And in this version u need 300.
     
  12. ShadowJax04

    ShadowJax04

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Cool.

    I like this Map.

    One problem -

    In Single-Player I enter -save and it says "Hero saved",
    But,
    In the "Custommapdata" folder in document map, it doesn't give anything for me.. the Custommapdata is empty

    So I cant load :/(
     
  13. ShadowJax04

    ShadowJax04

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    2
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Wow, this is really cool, if you restart a fresh COT game you can write -load and it loads your old hero from another "game"

    Anyone who wants a good WC3 RPG try this, 9/10!!
     
  14. Mayday

    Mayday

    Joined:
    May 1, 2018
    Messages:
    58
    Resources:
    6
    Maps:
    3
    Tutorials:
    3
    Resources:
    6
    They were removed because of balancing and scaling. Those heroes did not have a stat modifier for spells and to recreate jass spells for that many heroes was too much work at the time. We do try to add more heroes when possible though! The current ones are all much more custom and scaled appropriately for levels 1-400.

    You need 170 to enter chaotic world, or 150 if you're hardcore. I'll be updating the description soon to better reflect the changes we made recently.

    Glad you enjoy it! Single player codes are stored in a cache, separated from online data.

    You can find it here: C:\Users\*YourUser*\Documents\Warcraft III\CustomMapData\CoT Nevermore 1.33
    This makes it so you don't have to type your code out each game.

    Don't forget to try out our codeless saving as well!
    As for those with loading issues; we're trying our best to sort out the bugs associated with it, so please bare with us.
     
  15. ttrias

    ttrias

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    6
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Thx for your kindly answer! :)

    I'm really enjoying this game!

    in playing this game, i have one more question.. about Legion's claymore

    There is a 'very expensive' cost to upgrade to Legendary.. 999 plat, 99 arc, 999 crystals.... It looks so weird..

    Is it really intended?? or.. is there a way to solve this upgrade? lol

    plz Don't tell me "Chaotic Bosses in hardmode Drops legendary items.." :)
     
  16. Mayday

    Mayday

    Joined:
    May 1, 2018
    Messages:
    58
    Resources:
    6
    Maps:
    3
    Tutorials:
    3
    Resources:
    6
    No, bosses only drop rare (not +1 or +2) you must upgrade to legendary from either the rare or normal drop (rare has a much lower chance of dropping)
    Also, as for legion's claymore -- the upgrade is not worth it currently and it was just easier to implement with the rest than go back to it. Next release it will be an appropriate price and an item worth upgrading to.
     
  17. aitz-

    aitz-

    Joined:
    Sep 24, 2015
    Messages:
    161
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Nice map, but could have some "noob guide" to help new players. Otherwhise it's nicely done !! Good Job !
     
  18. Melos

    Melos

    Joined:
    Nov 5, 2017
    Messages:
    24
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Noob guide: Play with others who know the map^^
     
  19. KingDoomer

    KingDoomer

    Joined:
    Jul 20, 2018
    Messages:
    1
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    Love this map, spent a lot of time playing it nice to see someone keeps updating it and making it better
     
  20. Aschrakor

    Aschrakor

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    13
    Resources:
    0
    Resources:
    0
    where can i download version 1.33.2b?


    I don't like some changes in later versions!

    And my Warcraft can't load the newest mapversion. Need i something to load this map? a higher Warcraft Version or something?

    /edit... ok now i can start the new version (Warcraft 3 needed an update). Buf if there a way to load my old characters from Version 1.32.5b? I don't understand this profiles.
    I don't want to lose all my prestige levels!
     
    Last edited: Jul 21, 2018