1. Evolution complete! Make Darwin proud and go vote in the Techtree Contest #12 - Poll.
    Dismiss Notice
  2. Icon Contest #17 - Results are out! Step by to congratulate our winners!
    Dismiss Notice
  3. We've created the Staff Job Openings thread. We're currently in need of icon, video production, and social/multimedia positions to be filled. Thank you!
    Dismiss Notice
  4. Melee Mapping Contest #2 - Results are out! Step by to congratulate the winners!
    Dismiss Notice
  5. C'thun has spoken! Texturing Contest #29 - Results are published - check 'em out!
    Dismiss Notice

[Import] A lot of custom model have stopped working in game.

Discussion in 'World Editor Help Zone' started by Callahan, Jul 11, 2018.

  1. Callahan

    Callahan

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    1,422
    Resources:
    116
    Models:
    98
    Icons:
    11
    Packs:
    2
    Skins:
    1
    Maps:
    3
    Tutorials:
    1
    Resources:
    116
    I don't know if it's due to recent patch or just me but a lot of custom models I use have stopped working in game and are just invisible without crashing the game but show perfectly fine in World edit.
    I know for sure it used to work in previous version so the probleme does not come from the models.

    Anyone have had the same issue?
     
  2. Callahan

    Callahan

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    1,422
    Resources:
    116
    Models:
    98
    Icons:
    11
    Packs:
    2
    Skins:
    1
    Maps:
    3
    Tutorials:
    1
    Resources:
    116
    I figured out.It's when you have an effect model that use one sequence it won't play unless the sequence is named "stand".
    Game used to play "birth" sequence automaticaly if it there was no other sequence but not anymore.
     
  3. PurgeandFire

    PurgeandFire

    Code Moderator

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Messages:
    7,387
    Resources:
    18
    Icons:
    1
    Spells:
    4
    Tutorials:
    9
    JASS:
    4
    Resources:
    18
    Hi @Callahan , was this issue happening on PTR (1.30) or live? (1.29) I'm sure Blizz would be willing to fix it! (@Kam)
     
  4. Callahan

    Callahan

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    1,422
    Resources:
    116
    Models:
    98
    Icons:
    11
    Packs:
    2
    Skins:
    1
    Maps:
    3
    Tutorials:
    1
    Resources:
    116
    it's on 1.29 the current live patch