1. Join Texturing Contest #30 now in a legendary battle of mythological creatures!
    Dismiss Notice
  2. The Aftermath has been revealed for the 19th Terraining Contest! Be sure to check out the Results and see what came out of it.
    Dismiss Notice
  3. Melee Mapping Contest #3 - Results are out! Congratulate the winners and check plenty of new 4v4 melee maps designed for this competition!
    Dismiss Notice
  4. The winners of our cinematic soundtrack competition have been decided! Step by the Music Contest #11 - Results to check the entries and congratulate the winners!
    Dismiss Notice
  5. Check out the Staff job openings thread.
    Dismiss Notice
valkemiere
Last Activity:
Feb 26, 2019
Joined:
Nov 20, 2006
Messages:
537

Awarded Medals 1

Gender:
Male
Birthday:
May 13, 1984 (Age: 34)
Home Page:

valkemiere

Lazy Mapmaker, Male, 34

valkemiere was last seen:
Feb 26, 2019
    1. Ragnaros17
      Ragnaros17
      2nd melee contest poll started, in the link you can (if you wish) download all the maps from the zip file, see them all and rate what do you think are the 5 best maps. If you donĀ“t have competitive melee knoledge, is okay, you can use other criteria like: enviroment, effort, map shape and others. The general public opinion is important to define 20% of the final score https://www.hiveworkshop.com/threads/melee-mapping-contest-2-poll.308814/
    2. SeedinAethyr
      SeedinAethyr
      Happy birthday!
    3. Idaero Ace
    4. andreariona
      andreariona
      Grats for the new version release. :D Mapnya fatal error ni ga bisa dimainin, coba di cek deh protectionnya.

      Btw, yg versi 1.8d di skip ya langsung 1.9?
    5. andreariona
      andreariona
      Oke deh.

      Pas bgt baru jg rilis map LoL cuma buat isng2 total conversion doang. Terrain AoS yah? Ga pernah bikin AoS. wkwkwk
    6. andreariona
      andreariona
      Itu di mini-statistik samping ava di profile kadang2 ada kok umur, rata2 umurnya pada sekitar 12-15 gitu. Anak2 jaman sekarang hi-tech ya pada mainnya di forum. wkwkwk

      Oh, emang uda ga pernah ol garena lagi. Jadi bikin map RO? Br bisa nyomot texture dr RO nih, lumayan kalo mau dibikin tile. Mau? Kualitas jadul tahun 2004-an sih.
      [IMG]
    7. andreariona
      andreariona
      Ngilang gimana? lol

      Ini hive kok lama2 isinya jadi anak2 dibawah 15 tahun semua gini ya. Apeu. --"
    8. andreariona
      andreariona
      Fans kipas angin? Wkwkwk

      Edit: Eh itu map DON resourcenya banyak yg diambilin ya? Kok sekarang banyak anime map yg terrainnya sama, segala rumput sama texture pohon yg dariku waktu itu kesebar juga di mana2. Coba waktu itu aku namain, biar sekalian ngeksis. lol *ngakak*
    9. andreariona
      andreariona
      Valke, tambahin kill points di Hero Arena mode dong, 50 dikit banget, apalagi 10, yah baru ngesot tau2 uda menang/kalah. 100 atau mungkin 200. Abis kadang2 kalo lagi senggang main ginian bikin nagih dan 50 kayanya terlalu cepet banget. Hahaha

      Enak liat sfx-nya bening2, eye candy banget. :3
    10. metocan02
      metocan02
      What is the code of madara ?
    11. Karassu
      Karassu
      Hey, are you that same guy who made some epic anime spells?
    12. andreariona
      andreariona
      Jadul = Jaman dulu. Veteran gitu mulai mod dr tahun '08 kebawah. Hahahaha *kabur*
    13. andreariona
      andreariona
      Liat itu kak playernya nama2 jadul semua yg orangnya uda entah pada dimana. Wkwkwk
    14. andreariona
      andreariona
      Kak cobain mapnya kak masi anget: Clash of Legends
    15. ILH
      ILH
      ok, no problem :cgrin:
    16. ILH
      ILH
      ----------
      Valk, after watching your modern brick war on youtube, i have many questions, but i have one most important question
      Can you send me that (test)map? Because i want to look/learn the systems there. I will not upload it of course xD
      ----------
      can you answer me? yes or no? xD
    17. Idaero Ace
      Idaero Ace
      online pagi pagi....
    18. andreariona
      andreariona
      manggil sas sis sas sis uda kaya owner online shop wkwkwk

      is DON has Andrea Mode yet? :D
    19. andreariona
      andreariona
      iya coy, cobain coy donlot mapnya coy. *sok asik* wkwkwk ngakak
    20. ILH
      ILH
      Hmmm, valk, you look so busy, maybe i can help?
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Gender:
    Male
    Birthday:
    May 13, 1984 (Age: 34)
    Home Page:
    http://valkemiere.blogspot.com
    Current Project:
    Battlestadium DON
    WarCraft 3 Realm:
    Asia
    Favourite Race:
    Human
    Favorite Organization/Clan:
    Kirin Tor
    Steam:
    Matzuzi

    Interact

    Content:
    Yahoo! Messenger:
    mutochuji@yahoo.com

    Signature

    War Between Three
    [​IMG]
    [​IMG]
  • Loading...
  • Loading...