Dismiss Notice
60,000 passwords have been reset on July 8, 2019. If you cannot login, read this.
Daffa
Joined:
Jan 30, 2013
Messages:
8,201
Albums:
9

Awarded Medals 2

Gender:
Male
Birthday:
Mar 9, 2000 (Age: 20)
Home Page:
Location:
Indonesia
Occupation:
Computer Eng. Student
    1. ILH
      ILH
      Masih bosenn.. :(
    2. ILH
      ILH
      Aku lagi bosan nih, main psp dulu ahh, main hot wheels, bye
    3. ILH
      ILH
      Tapi kok pake reject segala sih? Coba "rejected" diganti "unacceptable" dan masih bisa di download, itu masih sopan dan si pembuatnya bukankah sudah berusaha? Harusnya kita harus menghargai orang lain XD (kecuali yang mencuri dan mengambil dari tempat lain)
    4. ILH
      ILH
      Lol, oh ya, enak juga ya jadi moderator, bisa mendownload rejected resources XD ini sih site untuk membantu atau untuk menunjukan kemampuan? Bingung
    5. ILH
      ILH
      Sayang sekali hive makin sepi ;_; Hera hampir mau leave hive, Orcnet juga leave sementara
    6. -Kobas-
      -Kobas-
      Will see what can be done about it :)
    7. ILH
      ILH
      Daffa, aku lihat kamu dpt menggunakan AI editor, tolong ajarin dong :)
    8. Daffa
      Daffa
      ----------
      Last Activity: Today 07:51 PM
      Current Activity: Moderating
      ----------
      :D
      Lol
    9. -Kobas-
      -Kobas-
      I have no such information.
    10. ILH
      ILH
      ----------
      Semoga jadi juara ya :)
      ----------
      Thx, kamu juga ya

      ----------
      Oh ya, coba cari pembersih Registry, itu bisa membantu performa.
      ----------
      Mmm, minta linknya?

      ----------
      Waduh, yang diundang cuman 3 aja? :O
      ----------
      Ya, soalnya kuenya kecil XD
    11. ILH
      ILH
      Hmmm, tapi aku hanya di bolehin main laptop pada hari sabtu dan minggu, alias besok! XD, oh ya, temanku felix ulang tahun looh selasa kemarin, tapi pestanya hari minggu dan orangnya hanya 3 saja yang diundang XD aku, temanku, dan sepupunya karena kuenya kecil XD tentang spellnya, aku tak punya ide dan world editorku makin merusak/melamban, itulah mengapa aku malas sekali membersihkan leaks, harus beli laptop baru tapi harus juara dulu! X(
    12. Gekigengar
      Gekigengar
      Get online on garena man!
    13. ILH
    14. ILH
      ILH
      Sejak bbku diservis, ternyata banyak perubahan ya
    15. ILH
      ILH
      Daffa, i just found an indonesian newbie, accept him to the indonesian map makers!
    16. ILH
      ILH
      Hmmm, a contest, i have no idea with the spell, also, i'm not MUI at all XD i still dont understand about MUI, i have read magtherion's thread and i learn a bit
    17. Simooy
      Simooy
      thanks,kalo ada masalah ane tanya lagi
    18. Siegfird
      Siegfird
      ----------
      Terima kasih masukkan Map ane ke sini, tapi tolong minta ijin ane sebelum melakukan hal ini pada map2 ane yang lain.


      ~Daffa The Mage
      ----------
      oh sorry ini tadi aku baru mau bilang kamu udah comment di blogku

      EDIT: cara kasih background image di profil itu gimana sih
    19. Siegfird
      Siegfird
      sahuurr sahuurr
    20. Ralle
      Ralle
      Just ask it, don't ask to ask :)
  • Loading...
  • About

    Gender:
    Male
    Birthday:
    Mar 9, 2000 (Age: 20)
    Home Page:
    http://daffathemage.blogspot.com
    Location:
    Indonesia
    Occupation:
    Computer Eng. Student
    Current Project:
    And... Stop!
    WarCraft 3 Account:
    ShadowBlade
    Favourite Race:
    Blood Elf
    Favorite Organization/Clan:
    Kirin Tor
    StarCraft II Account:
    -
    Steam:
    Magus
    Tracked History :
    February 7th, 2013: First Uploaded Map [Battle of Emerald Gardens]
    May 29th, 2013: Transferred (Social Group Leader) [IMM]
    June 1st, 2013: First Uploaded System [Simple Deny System]
    September 25th, 2013: First Approved System [IsDestTree]
    October 29th, 2013: First Uploaded Spell [Water Blast]
    November 10th, 2013: First Approved Spell [Water Blast]
    March 2nd, 2014: First Uploaded Icon [BTNDragonHawk]
    June 13th, 2014: First Recommended Spell [Blind]
    July 20th, 2014: First Approved Map [Wrath of Lich King]
    April 7th, 2015: Promoted (Social Group Leader) [RACC]
    February 14th, 2016: Resigned (Social Group Leader) [RACC]
    June 11th, 2016: Removed (Social Group Leader) [IMM]
    August 22nd, 2018: Promoted to Map Reviewer [Staff]
    January 11th, 2019: Promoted to Map Moderator [Staff]
    December 25th, 2019: Retired from Map Moderator [Staff]

    Hi there!

    Name's Daffa. I'm a university student in Computer Engineering and play Warcraft 3 on an erratic basis. I have a Youtube channel that I fill with games and some lecture contents.

    I hope we can be good acquaintances. Are you new at Hive? If so, I hope you enjoy your stay here.

    Signature

    [​IMG]
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...